Aanmelden

U kunt zich op eigen initiatief aanmelden bij mijn praktijk maar u kunt ook worden verwezen door uw huisarts. Er is altijd een formele verwijzing nodig van uw huisarts. Het is belangrijk dat dit verwijsbericht voldoet aan de gestelde eisen door uw zorgverzekeraar. Dit betekent dat op het verwijsbericht vermeld moet worden dat het gaat om een verwijzing naar de BasisGGZ, en dat er een vermoeden bestaat van een DSM stoornis.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@praktijkhartz.nl (Let op: stuur hier geen privacy gevoelige informatie naartoe) of te bellen naar 0643944144. Indien u privacy gevoelige informatie wilt sturen, laat u dan uw emailadres achter dan ontvangt u van mij via Zorgmail een email. Deze bevat een link waarna u een toegangscode ontvangt.  Met deze toegangscode kunt u berichten sturen met privacygevoelige informatie zodat er veilig mailverkeer kan plaatsvinden.

U kunt natuurlijk ook via het contactformulier een vraag te stellen. U wordt dan ook zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Update wachtlijst: Op dit moment neem ik geen nieuwe clienten aan. Voor nieuwe aanmeldingen verwijs ik u graag door naar de website van de praktijk van mijn collega's: www.mensindepraktijk.nl